Cu un acumulator Daptron și opțiunea de autonomie extinsă, poți fi sigur că vei avea energie suficientă pentru a te bucura de aventurile tale cu bicicleta electrică. Poți adăuga 50-100-150 sau câți kilometrii vrei tu prin opțiunea de RANGE EXTENDER.

Poți adăuga autonomie bicicletei tale prin acumulatorul cu opțiunea RANGE EXTENDER (AUTONOMIE MĂRITĂ) fie că e vorba de acumulator 24 V , acumulator 36 V, acumulator 48 V, acumulator 60V, sau acumulator 72V.

Ce este opțiunea RANGE EXTENDER (AUTONOMIE MĂRITĂ)?

Opțiunea RANGE EXTENDER poate fi adăugată oricărui acumulator DAPTRON. Acumulatorul va conține partea electronică ce monitorizează nivelul bateriei principale și activează acumulatorul DAPTRON doar atunci când bateria principală este descărcată.

Pot folosi modulul de AUTONOMIE MĂRITĂdoar când am nevoie?

DESIGUR ! Adăugarea la circuitul electric este extrem de simplă și durează mai puțin de un minut. La prima instalare este necesar ca mufa de conectare motor-baterie să fie corespunzătoare, respectiv din modelul XT-60 , XT-90 . Cum multe produse ce provin din CHINA sunt echipate cu mufe necorespunzătoare ce induc pericolul unui incendiu, poate fi necesar ca înainte de prima instalare să modificați mufele de conectare motor-baterie cu unele corespunzătoare de tip XT-60 sau XT-90

Modulul de AUTONOMIE MĂRITĂ DAPTRON este o simplă punere în paralel a bateriilor?

NU! Simpla punere în paralel este FOARTE PERICULOASĂ putând genera incendii la acumulatori în situația în care diferențele de tensiune dintre cele două baterii . Chiar în situația în care cuplarea în paralel se efectuează la același nivel de tensiune, randamentul total este ineficient. Modulul electronic RANGE EXTENDER monitorizează funcționarea bateriei principale și intervine doar atunci când bateria principală este complet descărcată,

Modulul de AUTONOMIE MĂRITĂ DAPTRON este singura modalitate de utilizare a unei baterii suplimentare?

Este singura modalitate de conectare fiabilă și fără riscuri. Există pe piață așa-zise module de extensie autonomie folosind un întrerupător rotativ de mare amperaj precum cele folosite în anii ' 90 la transformatoarele de stradă. În situația în care acest comutator este foarte bine izolat și nu te deranjează aspectul de hidrocentrală al acestui tip de întrerupător, se poate folosi și acesta, ținând cont că orice comutator prin care trec curenți de mare intensitate au durată foarte scurtă de viață prin ancrasarea contactorilor. De aceea modulul RANGE EXTENDER DAPTRON este cea mai fiabilă modalitate de utilizare a unei baterii externe.

Acumulatorul DAPTRON cu opțiunea de RANGE EXTENDER poate fi folosit ca acumulator principal ?

Desigur ! Acumulatorul DAPTRON cu opțiunea RANGE EXTENDER poate fi instalat în 3 moduri

  • Acumulator principal
  • Acumulator principal ce acceptă baterie externă (situație în care va consuma întâi bateria externă, apoi acumulatorul principal).
  • Acumulator extern de extindere autonomie

Poate fi adăugat ca acumulator de extindere autonomie dacă am baterii cu plumb?

Desigur ! Acumulatorul DAPTRON cu opțiunea RANGE EXTENDER poate fi adăugat ca baterie de extindere la o baterie de voltaj similar, având orice tip de chimie (Li-Ion, Plumb, LiFePO4).

Vor mai funcționa accesoriile electrice ale bicicletei când alimentez de la bateria secundară ?

Desigur ! Când bicicleta va fi alimentată de la acumulatorul extern toate accesoriile bicicletei rămân în funcțiune ca și cum ar utiliza acumulatorul inițial.

Apasă aici pentru a alege acum un acumulator Daptron și nu uita să alegi opțiunea de autonomie extinsă