Condiții de livrare și retur

Expedierea coletului

Termenul mediu de livrare este de 3-5 zile lucrătoare prin Urgent Cargus.
Plata se poate efectua in sistem ramburs, dar se poate alege și plata în avans, situație în care costurile de transport scad corespunzător.
Procesarea plății este efectuată prin procesatorul de plăți, nicio dată necesară plății nu ne este furnizată și nu este stocată.
După efectuarea plății comanda se livrează în termen mediu de 3-5 zile lucrătoare necesare. 

Se poate solicita returul fără explicații în termenul legal de 14 zile de la recepționarea comenzii, doar în situația în care acestea nu sunt folosite în niciun fel, nu prezintă niciun fel de urmă de utilizare, costul transportului retur fiind suportat de către client. În situația în care transportul comenzii a fost oferit bonus (gratuit), în cazul returnării se va achita și costul livrării inițiale. 

Solicitarea returului se efectuează doar din contul de client, secțiunea ”Istoric Comenzi - Detalii Comandă” bifându-se produsul aferent solicitării de retur. Odată cu recepționarea și verificarea produsului returnat se eliberează un voucher conform valorii returnate aferente. Acest voucher poate fi folosit pentru comenzi ulterioare sau poate fi încasat în contul bancar indicat de client. 

Detalii suplimentare office@optera.ro sau la tel 0755.17.10.17